Dierenfotografie

Dag dierenliefhebber! Of misschien ken je iemand die houdt van dieren en ben je daarom op deze pagina terecht gekomen.


Hondenshoot

Honden zijn de laatste tijd (zeker in de coronaperiode) ontzettend populair. Ze zijn echt een onderdeel van het gezin, een echt hondenkind. Ze zijn trouw, loyaal en altijd blij om je te zien. Werkelijk waar... een hond is toch niet meer weg te denken in onze maatschappij en waarom dan geen hondenshoot? Een foto van je hondenkind aan de muur bij de andere familieleden. Dat mag toch niet ontbreken?


De hondenshoot organiseer ik zowel buiten, als in mijn studio. Hierin adviseer ik te kiezen voor een omgeving die passend is bij het karakter van jouw hond. We kunnen in een natuurlijke omgeving afspreken, maar de stad heeft ook zeker zijn charmes (zie hierboven). Je hebt honden die aan alles gewend zijn, maar ook honden die het wat spannender vinden. Samen kijken we naar wat het prettigst is voor jouw hond. Net als wij mensen, is niet elke hond hetzelfde en is het mogelijk om bij jou thuis langs te komen voor een hondenshoot. Tijdens de shoot vind ik het welzijn van de hond belangrijker dan het perfecte plaatje!


Andere (huis)dieren

Heb je een ander (huis) dier? Een kat, een paard of zelfs je cavia of marmot kun je laten fotograferen door mij. Neem gerust contact op met me om de mogelijkheden te bespreken.


Baas & Beest

Heb jij een leuke band met je hond of een ander (huis) dier en wil je die vastleggen op beeld? Boek dan de shoot: ‘Baas & Beest.


Tips voor baas en hond

  1. Om de leukste foto’s te maken is het belangrijk dat je hond de basiscommando’s, zit, blijf en lig kent.
  2. Zorg ervoor dat je hond rustig is wanneer je naar de shoot komt, een onrustige en hijgende hond maken niet hele leuke foto’s.
  3. Neem een beloning voor je hond mee, een brokje of een bal. Iets waar hij gefocust door wordt.
  4. Wil je samen op de foto met je hond, zorg er dan voor dat jullie matchen met elkaar. Trek als baasje makkelijke kleding aan passend bij de vacht van je hond.


Heb je nog vragen of wil je meer weten? Dan kun je mij het beste bereiken via Whatsapp: 06 – 83131908 of via het contactformulier. Bekijk mijn tarieven.