Zwangerschapsfotografie

Gefeliciteerd!


Je bent zwanger… of je bent op mijn pagina gekomen omdat je een aanstaande mama een zwangerschapsshoot cadeau wilt geven.


Zwanger zijn is een bijzondere periode in je leven. De meeste voelen zich direct moeder en bij andere duurt het soms even. Soms gepland en soms niet gepland. Wat zeker is, is dat je dit bijzondere moment in je leven vast wilt leggen. Dat wil ik graag samen met jou (jullie) doen. We kunnen de shoot in mijn studio doen of buiten in een omgeving die past bij jou (jullie).


Jouw (baby)buik is het mooist om te fotograferen wanneer je tussen de 28 – 34 weken zwanger bent. Zelf ben je dan ook nog lekker fit en kun je nog makkelijk uit de voeten. De shoot duurt 1,5 – 2 uur, waarbij we 1 keer van kleding wisselen. Uiteraard kies je zelf je kleding uit. Dat kan kleding van jezelf zijn, maar ik heb ook een paar zwangerschapsjurken. Wil je een aantal foto’s zonder kleding, dan kan dat ook.


Bij elke shoot maken we een moodboard aan in Pinterest. Samen kunnen we ideeën uitwisselen hoe we de shoot gaan organiseren en krijg ik meteen een gevoel bij jouw wensen.


Tips om je voor te bereiden:

  1. Zorg dat je goed uitgerust bent.
  2. Plan de shoot in de ochtend zodat je nog lekker fit bent.
  3. Bedenk of je alleen op de foto wilt of samen met je partner, met je andere kinderen en zelfs je hond is van harte welkom.
  4. Als je samen op de foto gaat, denk dan goed na over je kledingkeuze. Zorg dat jullie goed matchen qua kleur.
  5. Wil je een shoot in de studio of buiten?
  6. Draag niet teveel sieraden (dat leidt erg af) en draag kleding waar jij je goed in voelt.
  7. Neem props mee! Props zijn voorwerpen die de foto kunnen versterken. Denk dan aan een printje van de ‘echo’, het eerste knuffeltje, schoentjes of andere voorwerpen die voor jou (jullie) een waardevolle betekenis hebben.


Heb je nog vragen of wil je meer weten? Dan kun je mij het beste bereiken via Whatsapp: 06 – 83131908 of via het contactformulier. Bekijk mijn tarieven.