Als fotograaf wil je altijd en overal foto’s maken. Foto’s met een verhaal, ter ere van een speciale gelegenheid, of een traditie die vastgelegd moet worden, een lang verwachte wens die in vervulling gaat. Om daar samen ideeën over uit te wisselen en de shoot samen voor te bereiden, vind ik bijzonder en prikkelt mijn creativiteit als fotograaf enorm.


Al jaren maak ik foto’s van alles en iedereen. Toen ik mijn eerste spiegelreflexcamera kocht merkte ik hoe blij ik hiervan werd en besloot een opleiding te gaan volgen. Door de opleiding is mijn passie voor fotografie alleen maar gegroeid. Nu kan ik me geen dag meer voorstellen dat ik niet met de camera of met foto’s bezig ben. Fotografie is voor mij uitdagend genoeg om nooit verveeld te raken. Geen moment is hetzelfde, altijd anders dan van tevoren bedacht en zo bevredigend als je thuis komt met mooie foto’s. Daarnaast kun je je blijven ontwikkelen in de fotografie en dat prikkelt dan weer mijn leergierigheid.

 

Ik hou ervan om speciale momenten vast te leggen en samen herinneringen te maken. Elke shoot is anders en laat weer een ander gevoel achter. Ik hou ervan om spontane foto’s te maken waarop mensen zijn zoals ze zijn. Het is belangrijk voor mij om een klik te hebben met mensen, hun verhaal te horen…want achter ieder mens schuilt een verhaal. Want als mensen hun eigen verhaal vertellen komen zie je de echte emoties, die ik dan weer heel graag vast wil leggen. Wanneer de shoot achter de rug is en ik de foto's ga editen, komen die emoties weer terug en zit ik regelmatig achter de computer met een lach en soms een traan. 

 

In mijn portfolio kun je zien welke opdrachten ik als fotograaf heb gedaan zodat je een indruk krijgt van mijn werk. Wanneer je besluit om een schoot bij mij te boeken, is het fijn om eerst even kennis te maken. Dat kan telefonisch, via beeldbellen, maar ook ‘live’. Dat is altijd vrijblijvend.Een workshop volgen bij Dolinda Dupont Fotografie


Ik herinner me nog goed toen ik begon met fotografie hoeveel technische termen er voorbij kwamen bij het maken van 'een foto'. En dan de frustratie als je denkt dat je weet hoe het werkt en het resultaat is er niet naar... Er zijn zoveel mogelijkheden in de fotografie, maar hoe doe je dat allemaal? Elke situatie is weer anders en vergt andere technieken.


Zelf heb een opleiding basisfotografie gevolgd, verschillende workshops gevolgd bij onder andere Rocyka Fotografie (studiofotografie) en Monoa Photography (hondenfotografie) en een mentoring bij Totaal Fotografie (bruiloftfotografie). Daarnaast lees ik veel over fotografie en volg ik veel fotografen en het werk dat zij maken. Van nature zit het in mij om mijn vaardigheden en kennis over te brengen aan anderen. Zo ook op het gebied van fotografie, hierbij wil ik graag mensen leren omgaan met hun camera en mijn ervaringen met hun delen. Dit doe ik op een begrijpelijke manier waardoor de workshop laagdrempelig is en jij met een goed gevoel de wereld van de fotografie instapt.


Heb je interesse in een workshop?

Stuur mij dan een bericht via het contactformulier voor meer informatie.